Кількість
|
Вартість
|
||
|
«Кабараччо» – конина на червоному вині, власного виробництва Only Meat Craft.
Ковбаса обгорнута в оболонку з благородної плісняви, у розрізі багатий колір темної вишні.
«Кабараччо» – делікатес, перед яким не зможе встояти справжній шанувальник м’яса.
Має насичений смак, а саме приємну терпкість, легку гостринку та пружну структуру.
Склад
конина вищого ґатунку, сіль, цукор, чорний перець, мускатний горіх, лаврове листя, тим'ян, духмяний перець, вино червоне, часник, коріандр.
Рекомендації до споживання в’яленого м’яса
В’ялене м'ясо – ідеально підійде для поживного сніданку і ситного перекусу.
Якщо ви дотримуєтесь дієти або спортивного харчування, то радимо обирати делікатеси з конини або яловичини. Декілька шматочків в'яленого м'яса з овочами та цільнозерновим хлібом – і таке поєднання приємно вас здивує своїм яскравим смаком.
Подавати в’ялене м’ясо краще охолодженим або кімнатної температури. Так смак делікатесу буде ще більш насиченим і яскравим
Готуєтеся до святкового столу?
Конина на червоному вині «Кабараччо» прикрасить будь-який святковий стіл. Пружна структура, легка гостринка та оболонка з благородною пліснявою. Чудово доповнить як крафтове вино, так і більш міцний вермут чи бурбон.
При подачі на тацю разом з м’ясом можна подати ще сири, крекери та оливики, та самостійна нарізка різних ковбас та шинок теж виглядатиме неперевершено.
М’ясо конини, яловичини та свинини має відмінний колір та текстуру, а відтак – мозаїка кольорів на тарілці буде надзвичайно апетитною та вишуканою.
Обирайте та насолоджуйтесь
Технічні рекомендації
«Кабараччо» виготовлена з дотриманням усіх технологій та за стандартами ДСТУ 4427:2005 та ТУ У 10.1- 3062506315- 001:2021.
Харчова (поживна) цінність: білки не менше ніж 20,0 г; жири не більше ніж 42,0 г, вуглеводи 0,0 г;
Енергетична цінність (калорійність): 1916,3 kj (кДж)/458,0 kcal (ккал).
Термін придатності: при температурі від 0°С до 6°С у вакуумній упаковці: цілий батон – 120 діб, порційна нарізка – 60 діб.
В’ялені делікатеси «Only meat craft» ви можете придбати цілими батонами (165 г(±)15 г) або у нарізці (100 г).
Чому в’ялене м’ясо – делікатес, який не може коштувати дешево?
Причинами цього є термін приготування та втрата вологості м’яса до моменту готовності.
Для готовності ковбасок потрібно місяць часу. Для шинок – понад 3 місяці, за цей період шинка втрачає до 50% вологості.
Не варто плутати в’ялені делікатеси з сушеним м’ясом, яке готується за 5-7 годин у спеціальних термокамерах і не включає процес ферментації м'яса.
Сушене м’ясо від в'яленого складно відрізнити, тому виробники часто користуються незнанням покупців і продають сушене м’ясо під виглядом в’ялених делікатесів. Однак на смак – різниця суттєво відрізняється.
Обирайте в’ялені ковбаси та шинки Only meat craft, щоб насолодитись якісним та натуральним продуктом.