50% прибутку йде на благодійний фонд Це Крафт для підтримки крафтовиків та митців
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 10:00–17:00

0

Бренд Сікера

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

З давніх часів на нашій землі мед вважався золотим скарбом та смачною запорукою міцного здоров’я і хорошого настрою.
Ми вважаємо за свій обов’язок відродити та вивести на якісно новий рівень традиції справжнього медоваріння та за допомогою сучасних технологій подарувати новий смак.) Ми пропонуємо напій, який ламає стереотипи про медові напої як про надто солодкі і міцні та підносить новий смак — СІКЕРУ.
Сікера — це алкогольний напій з натурального меду, соків ягід і фруктів прямого віджиму без додавання цукру і спирту. Гармонійне поєднання цих компонентів надає напою витончений квітковий аромат, густу текстуру і виразний післясмак. Чому саме хмільний мед? Тому що цей древній напій відомий ще з біблійних часів. А згідно письмових свідчень, на території сучасної України виготовлення медових напоїв було надзвичайно популярним. Різноманіття старовинних рецептів медових напоїв вражає.
Офіційне відкриття медоварні відбулося 14 жовтня 2018 у Броварах. Обладнання сертифіковано за сертифікатами НАССР, ІСО та інших вимог, встановлена італійська лінія розливу вин. Потужність виробництва медоварні становить півмільйона пляшок на рік. Виготовлення медових напоїв може стати перспективною справою, тому що популяризація медових напоїв набирає обертів у світі. Зважаючи на те, що Україна є одним зі світових лідерів з виробництва меду, галузь медоваріння може стати цікавим локальним виробництвом.
У виготовленні сікери застосовується технологія зброджування меду та натуральних соків прямого віджиму. Жодних підсолоджувачів, ароматизаторів чи барвників. Завдяки технології зброджування напій зберігає всі корисні мікроелементи меду та соків.

Розгорнути
Вгору