Кількість
|
Вартість
|
||
|
«Пармезанова» – ніжний делікатес чудово смакуватиме до вина.
Це найвища якість, авторська рецептура та вишуканий смак.
Поєднання «короля сирів» і свинини – безпрограшне. Тонкі ніжні ноти сиру доповнюють інтенсивний смак в’яленого м’яса і створюють справжній авторський делікатес. Використовуємо у виробництві лише імпортний витриманий пармезан, додаємо базилік, духмяний перець, мускатний горіх та інші спеції.
Склад
свинина (задня шинка), сіль, цукор, чорний перець, часник, мускатний горіх, лаврове листя, духмяний перець, базилік, сир пармезан.
Рекомендації до споживання в'яленого м'яса
В’ялене м'ясо – ідеально підійде для поживного сніданку і ситного перекусу.
Декілька шматочків в'яленого м'яса з овочами та цільнозерновим хлібом приємно вас здивує своїм яскравим смаком.
Подавати в’ялене м’ясо краще охолодженим або кімнатної температури.
Так смак делікатесу буде ще більш насиченим і яскравим.
Готуєтеся до святкового столу?
При подачі на тацю разом з м’ясом можна подати ще сири, крекери та оливики, та самостійна нарізка різних ковбас та шинок теж виглядатиме неперевершено.
М’ясо свинини, конини та яловичини має відмінний колір та текстуру, а відтак – мозаїка кольорів на тарілці буде надзвичайно апетитною та вишуканою.
Обирайте та насолоджуйтесь
Технічні рекомендації «Пармезанова» ковбаса виготовлена з дотриманням усіх технологій та за стандартами ДСТУ 4427:2005 та ТУ У 10.1- 3062506315- 001:2021.
Термін придатності: при температурі від 0°С до 6°С у вакуумній упаковці: цілий батон – 120 діб, порційна нарізка – 60 діб.
В’ялені делікатеси «Only meat craft» ви можете придбати цілими батонами (165 г(±)15 г) або у нарізці (100 г).
Чому в’ялене м’ясо – делікатес, який не може коштувати дешево?
Причинами цього є термін приготування та втрата вологості м’яса до моменту готовності. Для готовності ковбасок потрібно місяць часу. Для шинок – понад 3 місяці, за цей період шинка втрачає до 50% вологості. Не варто плутати в’ялені делікатеси з сушеним м’ясом, яке готується за 5-7 годин у спеціальних термокамерах і не включає процес ферментації м'яса.
Сушене м’ясо від в'яленого складно відрізнити, тому виробники часто користуються незнанням покупців і продають сушене м’ясо під виглядом в’ялених делікатесів. Однак на смак – різниця суттєво відрізняється.
Обирайте в’ялені ковбаси та шинки Only meat craft, щоб насолодитись якісним та натуральним продуктом.