Кількість
|
Вартість
|
||
|
М'ясо "Шовдир" сиров’ялене від українського виробника сиров’ялених ковбас «Дубровицький Мацик»
"Шовдир" - це сиров‘ялений натуральний продукт.
Виготовляється із свинячої полядвиці, яка солиться, маринується зі спеціями ( часник, лавровий лист, перець) та проходить процес дозрівання.
Дуже ніжний та водночас насичений смак в‘яленого м‘яса вам обов‘язково сподобається.
Є чудовим і смачним компонентом при приготуванні салатів, піци, та закусок.
Середня вага: 270-230 грам.
Ціна вказана за 100 г.
Строк придатності: при відносній вологості повітря від 75% до 78% та температурі не вище 15 град - 45 діб. У вакуумній упаковці термін зберігання не більше 60 діб.
Склад: свинина знежилована нежирна / яловичина знежилована нежирна 100%, сіль кухонна харчова, перець чорний, часник свіжий, лист лавровий сухий.
Енергетична цінність 100г продукту: білки - 12,5, жири - 37,3.
ТУ У 10,1-24458087-001:2023
Купуйте крафтові м'ясні вироби від Мацика на Це Крафт.
М’ясні вироби можуть відрізнятися, адже Дубровицький Мацик - невелике крафтове виробництво.
Вага уточнюється після замовлення і коригується менеджером за телефоном.