Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ужгородська ковбаса снекова сирокопчена першого гатунку.
Склад: м'ясо птиці, філе куряче, сало хребтове, спеції та екстракти спецій (перець білий, перець чорний, ялівець, часник, імбир, кмин, кардамон, чилі).
Термін зберігання: 90 діб.
Вага 1 шт. ~ 230-250 грам.
«Закарпатські ковбаси» - сирокопчені продукти: ковбаси, шинки та ковбаски з витонченим смаком та ароматом. Сировина для виготовлення даної продукції проходить додатковий контроль якості та стабільності складу. Прянощі, які входять в склад продуктів, не просто додають смаку, а ще і є корисними для здоров’я. Чимало продукції виготовляється за оригінальною авторською рецептурою висококваліфікованих технологів.
Сирокопчені вироби - високоякісний продукт, зроблений у спеціальних кліматичних умовах, де ретельно контролюється температура і вологість. У даних умовах відбувається ферментація продукту при якому формується незвичайний букет смаку. По закінченні певного часу ковбаси відправляються на сушку до готовності при певних температурних і вологісних режимах. Продукти виробляються тільки з високоякісного добірного м’яса під невпинним контролем.
Сама назва цього виду – сирокопчені – привідкриває завісу таємничості щодо технологій виготовлення. Саме так, ці ковбаси та інші продукти перед копченням не піддаються попередній термічній обробці. Холодне копчення відбувається при температурі 25-20 градусів, дозрівання такої ковбаси триває не менше 15-21 доби в залежності від виду виробу. Крім того, подбали наші технологи і про ефектний зовнішній вигляд сирокопченостей.