Кількість
|
Вартість
|
||
|
Обов’язковим інгредієнтом соусів ТМ «Запальничка», вироблених за власною рецептурою, є гострі перці.
Використовують більше десяти різновидів гострого перцю, серед яких відомі у всьому світі Нabanero, Halapeno, Trinidad Scorpion, декілька сортів Chilli, Aji Charapita, а також українські гострі перці.
Складові для соусів, приправ, спецій ТМ «Запальничка» вирощують у сімейному господарстві або закуповують у місцевих фермерів. Соуси зроблені або методом засолки, як це робили у стародавні часи для того, щоб зберегти продукти, або виготовлені на основі ферментованих перців, тобто переброджених у дубових кадібах.
ТМ "Запальничка" (місто Запоріжжя) є постійним учасником крафтових фестивалів та ярмарок .