Горіховий соус Сацебелі від українського крафтового виробника «Lastivka cake».
Сацебелі – грузинська кухня це контрастні поєднання смаків: горіхову насиченість відтіняє кисло-солодка слива, пряності додають пікантні нотки, цей соус ви точно запам’ятаєте. Ідеально поєднується з усіма видами м’яса, рибою, лавашем, картоплею, макаронами.
Склад: ядро волоського горіха 36%, слива 22% вода 16%, часник 7%, винний оцет 5,2%, олія волоського горіха 4,4%, суміш спецій 2,7%, мед 1,7%, перцець червоний 1,7%, олія соняшнікова 1,7%, консервант: нізин, натоміцин, лізоцим, антиоксидант: екстракт розмарину масляний.
Харчова цінність на 100 г продукту: жири 30,78 г, (з них насичені 2,95 г), білки 7,24 г, вуглеводи 11,85 (з них цукри 5,3 г).
Енергетична цінність на 100 г продукту: 395 Ккал
Продукт вироблено з натуральної сировини, готовий до вживання.
Умови зберігання: у сухому прохолодному місці при t від +3°C до +10°C.
ВАЖЛИВО: товар виготовляється під замовлення протягом 2-4 днів (як правило, продукція є в наявності, та за рахунок широкого асортименту, натурального складу продукції, обмеженого терміну зберігання, виробник готує на склад невеликі роздрібні партії товару, або під конкретне корпоративне замовлення).
Вага: 160 г
Пакування: скляна банка
Розміри: висота 75 мм, діаметр 66 мм
Термін придатності: 3 місяці