Грязьова маска для обличчя на основі мулової сульфідної грязі затоки Сиваш TM Sivash.
Унікальна в своєму роды маска сприяє відновленню мінерального та кислотно–лужного балансу шкіри, покращує мікроциркуляцію та дихання клітин шкіри, очищує шкіру від чорних цяток, робить шкіру пружною та еластичною.
Підходить всіх типів шкіри та містить 28 активних компонентів.
Косметологічна Натуральна маска затоки Сиваш - Це Крафт.
Скалад. Основні компоненти: бруд мулова сульфідна лікувальна затоки Сиваш, глюконолактон, глюкозамінугідрохлорид, глутамінова кислота, молочна кислота, вітаміни В5, В6, ефірна олія лимону та м'яких яті.
Ingredients: Water, Silt, Lactic Acid, Glycerin, Gluconolactone, 1,3-Propanediol*, Sorbitan Caprylate*, Benzyl alcohol*, Benzoic acid*, Dehydroacetic acid*, Caprylic/Тригліцеридів Triglycerides, Levulinic Acid*, Sodium Levulinate*, Rosa Canina Fruit Extract, Oleic Аcid, Hydrolyzed Soy Protein, Pentylene Glycol*, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, L-Glutamine, D-Glucosamine Hydrochloride, Brassica OleraceaItalica Extract , Boswellia Serrata Resin Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Glutamic Acid, Calciumpantothenate, Pyridoxine hydrochloride, Citrus Limon Peel Oil, Spearmintoil.
Застосування: ретельно очистіть шкіру обличчя. Нанесіть маску на шкіру обличчя тоненьким або середнім шаром (2-3 мм), уникаючи зони навколо очей. Перші 2-3 процедури тривалість 3-5 хв. Наступні процедури тривалість 15-20 хв. Слідкувати за тим, щоб маска не пересихала. Для цього періодично під час процедури рекомендуємо розпилювати поверх маски Тонер ТМ Sivash. Змити теплою водою без використання миючих засобів. Нанести крем по типу шкіри або за призначенням. Після процедури можливе легке почервоніння шкіри, яке через 15-30 хв. повинно зникнути (результат покращення мікроциркуляції крові).
Рекомендовано застосовувати 2-3 рази на тиждень
Протипоказання: ндивідуальна чутливість до будь-яких компонентів продукту.
Заходи безпеки: для зовнішнього застосування. Унікати потрапляння засобу в очі. При потраплянні засобу в очі, ретельно промити їх проточною водою.
Умови зберігання: зберігати за температури +5оС до +25оС, окремо від харчових продуктів та у недоступному для дітей місці. Захищати від дії прямих сонячних променів.