Кількість
|
Вартість
|
||
|
Спробуйте ковбасу зі свинини на червоному вині «П’яна паця».
Цей делікатес особливо ніжний, ароматний та з легкою пікантністю.
Червоне сухе вино – натуральний маринад для в’ялених делікатесів. Завдяки цьому маринаду м'ясо набуває яскравого смаку та аромату. Після в’ялення воно стає ніжним та пікантним, а текстура волокон – м’якшою.
Склад
свинина (задня шинка), сіль, цукор, чорний перець, часник, мускатний горіх, лаврове листя, духмяний перець, вино червоне, базилік.
Рекомендації до споживання ковбаси
В’ялене м'ясо – ідеально підійде для поживного сніданку і ситного перекусу. Декілька шматочків в'яленого м'яса з овочами та цільнозерновим хлібом приємно вас здивує своїм яскравим смаком.
Подавати в’ялене м’ясо краще охолодженим або кімнатної температури. Так смак делікатесу буде ще більш насиченим і яскравим.
Готуєтеся до святкового столу?
При подачі на тацю разом з м’ясом можна подати ще сири, крекери та оливики, та самостійна нарізка різних ковбас та шинок теж виглядатиме неперевершено.
М’ясо свинини, конини та яловичини має відмінний колір та текстуру, а відтак – мозаїка кольорів на тарілці буде надзвичайно апетитною та вишуканою. Обирайте та насолоджуйтесь.
Технічні рекомендації «Only meat craft» використовують лише фермерське м’ясо найвищого ґатунку.
Продукція виготовляється з дотриманням усіх технологій та стандартів ДСТУ та ТУУ.
У складі завжди свіжомелені спеції (а не готові порошкові суміші).
Харчова (поживна) цінність: білки 13,1 г, жири 23,0 г, з них насичені 8,1 г, вуглеводи 0,4 г, з них цукри 0,2 г, сіль 0,34 г.
Енергетична цінність (калорійність): 1090,4 kj (кДж)/260,6 kcal (ккал).
Термін придатності: при температурі від 0°С до 6°С у вакуумній упаковці: цілий батон – 120 діб, порційна нарізка – 60 діб.
В’ялені делікатеси «Only meat craft» ви можете придбати цілими батонами (165 г(±)15 г) або у нарізці (100 г).
Чому в’ялене м’ясо – делікатес, який не може коштувати дешево?
Причинами цього є термін приготування та втрата вологості м’яса до моменту готовності. Для готовності ковбасок потрібно місяць часу. Для шинок – понад 3 місяці, за цей період шинка втрачає до 50% вологості. Не варто плутати в’ялені делікатеси з сушеним м’ясом, яке готується за 5-7 годин у спеціальних термокамерах і не включає процес ферментації м'яса.
Сушене м’ясо від в'яленого складно відрізнити, тому виробники часто користуються незнанням покупців і продають сушене м’ясо під виглядом в’ялених делікатесів. Однак на смак – різниця суттєво відрізняється.
Обирайте в’ялені ковбаси та шинки Only meat craft, щоб насолодитись якісним та натуральним продуктом.