Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбаса «Паприкаш» з шинки свинини з додаванням перцю чилі для пікантності та гостроти.
«Паприкаш» – має пікантний смак з приємною гостринкою
Кожна зі спецій розкриває усі ноти в’яленої свинини: перець чилі та часник – додають гостроти; мускатний горіх та лаврове листя – підкреслюють вишуканий аромат; базилік – надає благородство смаку.
Склад
свинина (задня шинка), сіль, цукор, чорний перець, часник, мускатний горіх, лаврове листя, духмяний перець, перець чілі, базилік.
Рекомендації до споживання в’яленого м’яса
В’ялене м'ясо – ідеально підійде для поживного сніданку і ситного перекусу.
Декілька шматочків в'яленого м'яса з овочами та цільнозерновим хлібом приємно вас здивує своїм яскравим смаком.
Щоб краще оцінити м’якість та аромат, наріжте делікатес на тонкі скибочки, налийте келих крафтового вина і смакуйте із задоволенням.
Подавати в’ялене м’ясо краще охолодженим або кімнатної температури. Так смак делікатесу буде ще більш насиченим і яскравим.
Технічні рекомендації
Харчова (поживна) цінність: білки 13,1 г, жири 23,0 г, з них насичені 8,1 г, вуглеводи 0,4 г, з них цукри 0,2 г, сіль 0,34 г.
Енергетична цінність (калорійність): 1090,4 kj (кДж)/260,6 kcal (ккал).
Термін придатності: при температурі від 0°С до 6°С у вакуумній упаковці: цілий батон – 120 діб, порційна нарізка – 60 діб.
В’ялені делікатеси «Only meat craft» ви можете придбати цілими батонами (165 г(±)15 г) або у нарізці (100 г). ⠀
Надійне вакуумне пакування.
Чому в’ялене м’ясо – делікатес, який не може коштувати дешево?
Причинами цього є термін приготування та втрата вологості м’яса до моменту готовності. Для готовності ковбасок потрібно місяць часу. Для шинок – понад 3 місяці, за цей період шинка втрачає до 50% вологості. Не варто плутати в’ялені делікатеси з сушеним м’ясом, яке готується за 5-7 годин у спеціальних термокамерах і не включає процес ферментації м'яса.
Сушене м’ясо від в'яленого складно відрізнити, тому виробники часто користуються незнанням покупців і продають сушене м’ясо під виглядом в’ялених делікатесів. Однак на смак – різниця суттєво відрізняється.
Обирайте в’ялені ковбаси та шинки Only meat craft, щоб насолодитись якісним та натуральним продуктом.