50% прибутку йде на благодійний фонд Це Крафт для підтримки крафтовиків та митців
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 10:00–17:00

0

Ковбаса Горіхова свинина з волоським горіхом Only Meat Craft 170 г

Артикул 8500
В наявності
217 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Вага
Вид коробки
Опис

Якщо ви любите горіхи та в’ялену свинину – «Горіхова» вам обов’язково сподобається.
Виготовлена за авторською рецептурою, ця ковбаса здивує найвибагливіших гурманів.
Смак насичений, багатий й ароматний.

Склад

свинина (задня шинка), сіль, цукор, чорний перець, часник, мускатний горіх, лаврове листя, духмяний перець, волоський горіх, базилік.

Рекомендації до споживання

Якби потрібно було обрати лише один делікатес до святкового столу, то це обов’язково мала би бути «Горіхова». Вишукана, з приємною терпкістю та легкою гірчинкою. Відмінно підійде для дегустації витриманих червоних вин і чудово смакуватиме у самостійній нарізці. Подавати в’ялене м’ясо краще охолодженим або кімнатної температури. Так смак делікатесу буде ще більш насиченим і яскравим.

Готуєтеся до святкового столу?

При подачі на тацю разом з м’ясом можна подати ще сири, крекери та оливики, та самостійна нарізка різних ковбас та шинок теж виглядатиме неперевершено.
М’ясо конини, яловичини та свинини має відмінний колір та текстуру, а відтак – мозаїка кольорів на тарілці буде надзвичайно апетитною та вишуканою.
Обирайте та насолоджуйтесь

Технічні рекомендації

Харчова (поживна) цінність: білки 13,1 г, жири 23,0 г, з них насичені 8,1 г, вуглеводи 0,4 г, з них цукри 0,2 г, сіль 0,34 г.
Енергетична цінність (калорійність): 1090,4 kj (кДж)/260,6 kcal (ккал).
Термін придатності: при температурі від 0°С до 6°С у вакуумній упаковці: цілий батон – 120 діб, порційна нарізка – 60 діб.
В’ялені делікатеси «Only meat craft» ви можете придбати цілими батонами (165 г(±)15 г) або у нарізці (100 г).

Чому в’ялене м’ясо – делікатес, який не може коштувати дешево?

Причинами цього є термін приготування та втрата вологості м’яса до моменту готовності. Для готовності ковбасок потрібно місяць часу. Для шинок – понад 3 місяці, за цей період шинка втрачає до 50% вологості.
Не варто плутати в’ялені делікатеси з сушеним м’ясом, яке готується за 5-7 годин у спеціальних термокамерах і не включає процес ферментації м'яса.
Сушене м’ясо від в'яленого складно відрізнити, тому виробники часто користуються незнанням покупців і продають сушене м’ясо під виглядом в’ялених делікатесів. Однак на смак – різниця суттєво відрізняється.
Обирайте в’ялені ковбаси та шинки Only meat craft, щоб насолодитись якісним та натуральним продуктом.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Вага 170 г
Територія Захід України
Склад свинина
Інформація про електронні товари

Купити електронні книги в нашому магазині дуже просто:

1. Покупець вибирає одну чи декілька електронних книг.
2. Заповнює спрощену форму оформлення замовлення.
3. Оплачує замовлення онлайн.

Після завершення оплати, Покупець заходить в свій особистий кабінет на сайті, відкриває сплачене Замовлення в списку, і в інформації про замовлення Покупець побачить усі придбані книги з назвами та форматами, і зможе завантажити придбані книги на свій пристрій.

Примітка. Електронні книги купуються окремим від інших товарів замовленням з оплатою онлайн.
 

Новою поштою у відділення по Україні — згідно тарифів перевізника.

Кур'єрська доставка Новою поштою за адресою — згідно тарифів перевізника.

Укрпошта до відділення та Експрес — згідно тарифів перевізника.

Самовивіз: Україна, м. Умань, вул. Шевченко 23

Більше інформації про доставку

  • Післяплата готівкою чи карткою при отриманні у відділенні Нової пошти
  • Післяплата карткою при самовивозі
  • Онлайн оплата карткою Visa, MasterCard на сайті через систему LiqPay, Monobank

Докладніше про доставку

Гарантія від виробника від 2 до 12 місяців.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.