Кількість
|
Вартість
|
||
|
Якщо ви любите горіхи та в’ялену свинину – «Горіхова» вам обов’язково сподобається.
Виготовлена за авторською рецептурою, ця ковбаса здивує найвибагливіших гурманів.
Смак насичений, багатий й ароматний.
Склад
свинина (задня шинка), сіль, цукор, чорний перець, часник, мускатний горіх, лаврове листя, духмяний перець, волоський горіх, базилік.
Рекомендації до споживання
Якби потрібно було обрати лише один делікатес до святкового столу, то це обов’язково мала би бути «Горіхова». Вишукана, з приємною терпкістю та легкою гірчинкою. Відмінно підійде для дегустації витриманих червоних вин і чудово смакуватиме у самостійній нарізці. Подавати в’ялене м’ясо краще охолодженим або кімнатної температури. Так смак делікатесу буде ще більш насиченим і яскравим.
Готуєтеся до святкового столу?
При подачі на тацю разом з м’ясом можна подати ще сири, крекери та оливики, та самостійна нарізка різних ковбас та шинок теж виглядатиме неперевершено.
М’ясо конини, яловичини та свинини має відмінний колір та текстуру, а відтак – мозаїка кольорів на тарілці буде надзвичайно апетитною та вишуканою.
Обирайте та насолоджуйтесь
Технічні рекомендації
Харчова (поживна) цінність: білки 13,1 г, жири 23,0 г, з них насичені 8,1 г, вуглеводи 0,4 г, з них цукри 0,2 г, сіль 0,34 г.
Енергетична цінність (калорійність): 1090,4 kj (кДж)/260,6 kcal (ккал).
Термін придатності: при температурі від 0°С до 6°С у вакуумній упаковці: цілий батон – 120 діб, порційна нарізка – 60 діб.
В’ялені делікатеси «Only meat craft» ви можете придбати цілими батонами (165 г(±)15 г) або у нарізці (100 г).
Чому в’ялене м’ясо – делікатес, який не може коштувати дешево?
Причинами цього є термін приготування та втрата вологості м’яса до моменту готовності. Для готовності ковбасок потрібно місяць часу. Для шинок – понад 3 місяці, за цей період шинка втрачає до 50% вологості.
Не варто плутати в’ялені делікатеси з сушеним м’ясом, яке готується за 5-7 годин у спеціальних термокамерах і не включає процес ферментації м'яса.
Сушене м’ясо від в'яленого складно відрізнити, тому виробники часто користуються незнанням покупців і продають сушене м’ясо під виглядом в’ялених делікатесів. Однак на смак – різниця суттєво відрізняється.
Обирайте в’ялені ковбаси та шинки Only meat craft, щоб насолодитись якісним та натуральним продуктом.