Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбаса "Яловича" сиров’ялена від українського виробника сиров’ялених ковбас «Дубровицький Мацик»
Яловича сиров’ялена - це смачна, ароматна натуральна ковбаса.
Виготовляється із відбірної яловичини, яка солиться, маринується зі спеціями (часник, лавровий лист, суміші перців).
Заправлене м’ясо проходить процес дозрівання, після чого набивається в натуральну оболонку (яловичі круги) і сушиться при відповідній вологості повітря та температурному режимі.
Насичений смак , яскравий колір , чудовий аромат не залишить байбужими найвишуканіших гурманів.
Прекрасно смакує з червоним вином, або кон’яком.
Середня вага 250грам.
Ціна вказана за 1 паличку.
Строк придатності: при відносній вологості повітря від 75% до 78% та температурі не вище 15 град - 45 діб. У вакуумній упаковці термін зберігання не більше 60 діб.
Склад: свинина знежилована нежирна / яловичина знежилована нежирна 100%, сіль кухонна харчова, перець чорний, часник свіжий, лист лавровий сухий.
Енергетична цінність 100г продукту: білки - 12,5, жири - 37,3.
ТУ У 10,1-24458087-001:2023
Купуйте крафтові ковбаси від Мацика на Це Крафт.
М’ясні вироби можуть відрізнятися, адже Дубровицький Мацик - невелике крафтове виробництво.
Вага уточнюється після замовлення і коригується менеджером за телефоном.