Кількість
|
Вартість
|
||
|
М'ясо "Мацик в міхурі" сиров’ялене від українського виробника сиров’ялених ковбас «Дубровицький Мацик»
Мацик в міхурі - це м’ясний делікатес родом із Полісся.
Процес приготування: відбірна знежилована свинина ріжеться, солиться, заправляється спеціями (перець грубого помолу, свіжий часник і лавровий лист).
Набивається в міхурі, а далі проходить процес дозрівання, який триває від 4 до 6 місяців. За цей час мацик вкривається білою харчовою пліснявою, яка бере участь в дозріванні та ферментації продукту.
Готовий до споживання мацик має неповторний смак, який збуджує всі смакові рецептори, та є прикрасою будь якого святкового столу.
Середня вага вакуумованих шматків: 250 г.
Ціна вказана за 250 г. (похибка ~ 30г)
Строк придатності: при відносній вологості повітря від 75% до 78% та температурі не вище 15 град - 45 діб. У вакуумній упаковці термін зберігання не більше 60 діб.
Склад: свинина знежилована нежирна / яловичина знежилована нежирна 100%, сіль кухонна харчова, перець чорний, часник свіжий, лист лавровий сухий.
Енергетична цінність 100г продукту: білки - 12,5, жири - 37,3.
ТУ У 10,1-24458087-001:2023
Купуйте крафтові м'ясні вироби від Мацика на Це Крафт.
М’ясні вироби можуть відрізнятися, адже Дубровицький Мацик - невелике крафтове виробництво.
Вага уточнюється після замовлення і коригується менеджером за телефоном.