Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тонка скибочка свинної шинки «Кулателло» – немов гастрономічна подорож до атмосферної Італії.
На смак «Кулателло» ніжна та злегка солодкувата.
Зі спеції ми додали базилік, коріандр, чилі, часник та червоне вино – і отримали вишуканий смак, який властивий тільки якісному і натуральному продукту.
Чудовий варіант для антипасто. Гармонійно поєднується з сухим крафтовим вином.
Склад
свинина (задня шинка),сіль, цукор, чорний перець, мускатний горіх, коріандр, чілі, часник, базилік, лавровий лист, духмяний перець.
Рекомендації до споживання
Тонкі скибочки і такий же витончений смак. Кулателло ніколи не використовують для приготування гарячих страв.
Шинку зі свинини варто смакувати як самостійний делікатес, а також можна, наприклад, додавати до салатів, других страв та оформлювати оригінальні антипасто.
«Кулателло» чудово поєднується зі шпинатом, руколою, різними фруктами, м’якими видами сиру, і, звичайно, з запеченими або свіжими овочами.
В’ялена шинка ідеально підійде для поживного сніданку і ситного перекусу.
Закуска з шинкою зі свинини «Кулателло» Хлібні палички гріссіні змастити вершковим сиром та обгорнути тонкими слайсами шинки «Кулателлло».
Подавати в’ялене м’ясо краще охолодженим або кімнатної температури. Так смак делікатесу буде ще більш насиченим і яскравим.
Готуєтеся до святкового столу?
Нарізка «Кулателло» – це збереження найкращих середземноморських кулінарних традицій та зручний формат, який вже готовий до сервірування.
Якщо ви чекаєте гостей даємо рецепт антипасто нашвидкуруч з в'яленим м'ясом.
Згорніть Кулателло трубочками, складіть Айрару навпіл і красиво розкладіть все на дошці.
Покладіть свіжу моцареллу на один кут дошки. Суворої послідовності сервірування м'ясних делікатесів немає, просто імпровізуйте.
Наріжте і покладіть на дошку декілька видів крафтового сиру.
Рохоторо, Трюфельну та Горіхову ковбаску покладіть на дошку між складеними шматочками м'яса.
Розкладіть на дошці серцевини артишоків, оливки та печені перці.
Змішайте кілька тонко нарізаних листочків базиліку з подрібненим часником і оливковою олією.
Збризніть заправкою по всій дошці. Прикрасьте цілим листям базиліка і подавайте зі скибочками огірка.
Смачного.
Технічні рекомендації
«Кулателло» виготовлена з дотриманням усіх технологій та за стандартами ДСТУ 4427:2005 та ТУ У 10.1- 3062506315- 001:2021.
Термін придатності: при температурі від 0°С до 6°С у вакуумній упаковці: цілий батон – 120 діб, порційна нарізка – 60 діб.
В’ялені делікатеси «Only meat craft» ви можете придбати цілими батонами (270(±)20 г) або у нарізці (100 г).
Чому в’ялене м’ясо – делікатес, який не може коштувати дешево?
Причинами цього є термін приготування та втрата вологості м’яса до моменту готовності. Для готовності ковбасок потрібно місяць часу. Для шинок – понад 3 місяці, за цей період шинка втрачає до 50% вологості.
Не варто плутати в’ялені делікатеси з сушеним м’ясом, яке готується за 5-7 годин у спеціальних термокамерах і не включає процес ферментації м'яса. Сушене м’ясо від в'яленого складно відрізнити, тому виробники часто користуються незнанням покупців і продають сушене м’ясо під виглядом в’ялених делікатесів. Однак на смак – різниця суттєво відрізняється.
Обирайте в’ялені ковбаси та шинки Only meat craft, щоб насолодитись якісним та натуральним продуктом.