Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соус Манго-Чилі від українського виробника джемів та соусів ручної роботи ТМ ЕНДОРФІН
Cтерилізовий, вищого ґатунку.
Склад: манго, цукор, вода, перець, чилі, розмарин, агар-агар.
Термін зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Номер партії ідентифікується за датою виробництва.
Умови зберігання: при температурі від +5 до +25 С° і відносної вологості повітря 75%. У разі відсутності хлопка під час відкривання банки, продукт споживати не можна.
Харчова (поживна ) цінність: на 100 г продукту: білків — 5,5 г, жирів — 0,3 г, вуглеводів — 76 г.
Енергетична цінність: (калорійність) на 100 г продукту: 1346,6 кДж (321,6 ккал).
Упаковка: скляна банка.