Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мигдальне борошно 100 г від українського підприємства з виготовлення смачних та корисних продуктів ТМ «ЕКОЛІЯ».
ТОП переваг мигдального борошна
Нема глютена. Горіхи від природи не містять клейковини. Тому можна не перейматися алергією.
Немає холестерину. Незважаючи на високий вміст жирів, мигдаль безпечний для серця та судин.
Багато корисних речовин. У 100 г борошна міститься добова норма вітаміну Е, кремнію, кобальту та марганцю. Близько 30% добового споживання вітамінів В2, РР, біотину, калію, кальцію, фосфору.
За багатьох корисних властивостей єдина можлива шкода — індивідуальна непереносимість мигдалю. В іншому борошно повністю безпечне. Головне, не переїдати смачну випічку.
Рекомендацій щодо використання мигдального борошна у різних стравах
Випічка: Якщо ви використовуєте мигдальне борошно для випічки, то зазвичай потрібно замінити пшеничне борошно на 1:1. Наприклад, якщо рецепт потребує 1 чашки пшеничного борошна, то можна використовувати 1 чашку мигдального борошна.
Панірування: Якщо ви використовуєте мигдальне борошно для панірування, то зазвичай потрібно взяти 1/2 – 1 чайну ложку борошна на порцію.
Крупи: Якщо ви використовуєте мигдальне борошно для круп’яних страв, то зазвичай можна взяти 1/4 – 1/2 чашки борошна на порцію, залежно від рецепту.
Коктейлі: Якщо ви додаєте мигдальне борошно до коктейлю, то зазвичай потрібно взяти 1-2 столові ложки на порцію.
Соуси: Якщо ви використовуєте мигдальне борошно для згущення соусу або супу, то зазвичай потрібно взяти 1-2 столові ложки на порцію.
М’ясні кульки: Якщо ви використовуєте мигдальне борошно для приготування м’ясних кульок, то зазвичай можна взяти 1/4 – 1/2 чашки борошна на 1 фунт м’яса.
Бургери: Якщо ви використовуєте мигдальне борошно для приготування бургерів, то зазвичай можна взяти 1/4 – 1/2 чашки борошна на 1 фунт м’яса або інших інгредієнтів.