Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гарбузовий чай з плодами яблуні, персика, абрикосу, 100 г від українського хабу збору продукції карпатських виробників «To Ta Torba»
Гарбузовий чай — осіння містика, яка смакує протягом усіх пір року
Чай із гарбуза, персика та абрикосу — це такий собі мікс дарів закарпатського сонячного саду, де дозрівають навіть південні фрукти. Щоб смак був з традиційними карпатськими нотками, ми додали сюди шипшину, цмин, календулу та брусницю. Вийшло фантастично — такого чаю ви точно пробували. А у баночці його — цілих 100 грам!
Суперсила чаю:
— ароматний, він швидко наповнить дім пряним запахом;
— зміцнює імунітет і підсилює у лікуванні сезонних хвороб;
— дивує гостей, а господиню дому робить в їх очах просто феєю.
Як смакувати?
Заварювати в заварнику. Пропорція: 1 столова ложка без вершка — 1 чашка. Смакувати з солоденьким, випеченим і пряним!
Склад: гарбуз сушений, горобина, шипшина, плоди яблуні, персика, абрикосу, квіти цмину, календула, лист брусниці, лемонграс, куркума мелена.
Пакування: Скляна банка
Термін придатності: 24 місяці