Горіховий соус Баже з часником від українського крафтового виробника «Lastivka cake».
Баже з часником – старовинний грузинський рецепт. Суміш пряного, злегка гострого смаку з часниковим ароматом. Запечені в духовці овочі (баклажани, перець, цукіні, гарбуз, тощо) або реберця чи стейк намастіть соусом Баже, таке поєднання оцінить кожен гурман.
Склад: ядро волоського горіха 46%, вода 30%, нерафінована олія волоського горіха 9%, часник 5%, винний оцет 3%, фруктозний сироп 2% мед 1%, лимонний сік 1%, суміш спецій 3% (сіль гімалайська, уцхосунелі, шафран, куркума, кінза, паприка, зіра), перці: Тобасо, червоний, чорний, консервант: нізин, натоміцин, лізоцим, антиоксидант: екстракт розмарину масляний, барвник: куркуміну екстракт.
Харчова цінність на 100 г продукту: жири 38,62 г, (з них насичені 2,69 г), білки 7,52 г, вуглеводи 8,27 (з них цукри 1,28 г).
Енергетична цінність на 100 г продукту: 389,93 Ккал
Продукт вироблено з натуральної сировини, готовий до вживання.
Умови зберігання: у сухому прохолодному місці при t від +3°C до +10°C.
ВАЖЛИВО: товар виготовляється під замовлення протягом 2-4 днів (як правило, продукція є в наявності, та за рахунок широкого асортименту, натурального складу продукції, обмеженого терміну зберігання, виробник готує на склад невеликі роздрібні партії товару, або під конкретне корпоративне замовлення).
Вага: 160 г
Пакування: скляна банка
Розміри: висота 75 мм, діаметр 66 мм
Термін придатності: 3 місяці