Шоколадні сирні цукерки 6 шт від крафтового бренду «NP_Truffels» - справжнього світу незвичайних смаків, де шоколад гармонійно поєднується з сиром, а класичні смаки набувають нових, вишуканих відтінків.
Склад: натуральний бельгійський шоколад темний, білий; какао масло, вершкове масло; натуральні вершки 33%, натуральне пюре манго, пюре маракуйї, сир з блакитною пліснявою Saint Agur, сир твердий витриманий пармезан Grano Padano, норвезький карамельний сир Gudbrandsdalen (брюност); кокосова стружка, какао, вафельна крихта, родзинки, каєнський перець, алкоголь, натуральна ваніль, сублімована малина
Коробочка з 6 шоколадних сирних цукерок:
1 Класичний трюфель з пармезаном у какао. Основою цукерки є поєднання темного бельгійського шоколаду, вершків, декількох грамів віскі, легкого аромату натуральної ванілі та витриманого твердого сиру. Смак пармезану проявляється поступово, а какао-порошок, яким обсипані трюфелі, додає насиченого шоколадного аромату.
2. Трюфель з каєнським перцем та малиною з пармезаном. Це поєднання - справжній виклик для ваших смакових рецепторів! Смілива комбінація темного шоколаду, гострого перцю, твердого витриманого сиру та легкої кислинки малини створює багатогранні смаки, які розкриваються поступово.
3. Білий трюфель з блакитним сиром Saint Agur Поєднання ніжного білого шоколаду та пікантного блакитного сиру Saint Agur створює яскравий контраст, який здивує навіть досвідчених гурманів.
4. Темний трюфель з блакитним сиром Saint Agur Це справжня знахідка для любителів вишуканих смаків! Поєднання гіркуватого темного шоколаду, пікантного блакитного сиру Saint Agur, родзинок, витриманих у ароматному віскі створює незабутній смаковий досвід.
5. Карамельний трюфель з норвезьким сиром у вафельній крихті. Поєднання карамелізованого білого бельгійського шоколаду та карамельного сиру брюност створюють цікавий вершковий смак, який доповнює хрустка вафельна крихта.
6. Трюфель "Манго-Маракуйя" з пармезаном та білим шоколадом в кокосовій стружці. Це справжня знахідка для любителів екзотичних смаків та незвичайних поєднань. Манго та маракуйя надають цукерці солодкості та фруктової свіжості, а пармезан додає глибини смаку і створює цікавий контраст.
Термін зберігання: 60 днів