Кількість
|
Вартість
|
||
|
Синій чай "Український анчан суцвіття", 20 г від українського хабу збору продукції карпатських виробників «To Ta Torba»
Синій чай — українізована версія чаю анчан. Суперсила синього чаю: пігмент мальви творить диво у чашці.
Спершу чай стає синім-синім.
Потім — зеленіє.
А якщо капнути лимон у чай, він стане рожевим-рожевим.
А якщо додати тичинку шафрану — перетвориться у яскраво-яскраво зелений ефір.
Тобі точно западе у душу медово-квітковий запах чаю, бо й складається він на 100% з суцвіть квіток.
Синій чай люблять за перформанс — процедуру запарювання квіток. Це мистецтво! Дивитися, як вони виділяють синій пігмент у воду, а від каплі лимону синій-синій ефір стає яскраво рожевим. Такими витівками здивуєш не тільки гостей, а навіть свекруху.
Який синій чай на смак?
Смак ледь відчутний, але доволі специфічний. Анчан люблять у країнах Сходу через легкість і якісне втамовуваня спраги. Якщо ви любите яскраві смаки чаю, ми рекомендуємо поєднувати мальву з лимонною травою, іван-чаєм та звичайним магазинним чорним чаєм. Колір може змінюватись — залежно від поєднання.
Як смакувати: 1 столову ложку суцвіття мальви лісової залити склянкою (200 мл) окропу. Настоювати 10-15 хв. Мед чи цукор додати за смаком.
Умови зберігання: зберігати при t від 5°C до 25°С, при відносній вологості повітря не більше 70%, в сухому, у вентильованому приміщенні
Склад: 100% суцвіття мальви лісової
Пакування: Дой-пак
Термін придатності: 12 місяців