Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сир "Говерла" від української сімейної крафтової сироварні «Гарбузовий Рай».
Сир зварений за власною рецептурою. витриманий від 4 місяців, крихкий.
Яскраий смак, нагадує бринзу з гостринкою, фруктовий післясмак.
Чудово пасуватиме як спеція: до салату, баношу, пасти, соусу, з медом.
Вага однієї голови 4,5 кг.
Перед відправленням кожний шматочок сиру пакується у вакуум.
Ціна вказана за 200 г
Термін придатності: під вакуумом 30 діб. Зберігати за температури від 0 до +6‘С та відносній вологості повітря не більше 85%.
Даний товар відправляється від виробника окремою посилкою, так як має короткий строк зберігання. Ми турбуємося аби ви отримали найсвіжіші та найсмачніші продукти.