Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сиров'ялене м'ясо "Шовдарь" від українського фермерського господарства «ФГ Світ м’яса/ТМ Закарпатські ковбаси» за класичним рецептом.
Склад: свинина, спеції.
Орієнтовна вага шматка - 240-280 г. Вага уточнюється при замовленні, так як шматки не стандартизовані.
Ціна вказана за шматок з вагою 240-280 г
Ще більше м'яса від ЦЕ КРАФТ - в розділі М'ясо і ковбаси.
«Закарпатські ковбаси» - сирокопчені продукти: ковбаси, шинки та ковбаски з витонченим смаком та ароматом. Сировина для виготовлення даної продукції проходить додатковий контроль якості та стабільності складу. Прянощі, які входять в склад продуктів, не просто додають смаку, а ще і є корисними для здоров’я. Чимало продукції виготовляється за оригінальною авторською рецептурою висококваліфікованих технологів.
Серед усього асортименту ковбасної продукції ФГ Світ м’яса/ТМ Закарпатські ковбаси сирокопчені вироби займають особливе місце. По-перше, високоякісний продукт, зроблений у спеціальних кліматичних умовах, де ретельно контролюється температура і вологість. У даних умовах відбувається ферментація продукту при якому формується незвичайний букет смаку. По закінченні певного часу ковбаси відправляються на сушку до готовності при певних температурних і вологісних режимах. По-друге, Виробляється тільки з високоякісного добірного м’яса під невпинним контролем. По-третє, ФГ Світ м’яса/ТМ Закарпатські ковбаси має унікальні продукти приготовлені за авторськими, ексклюзивними рецептами. Продукти не мають аналогів в Україні.
Сама назва цього виду – сирокопчені – привідкриває завісу таємничості щодо технологій виготовлення. Саме так, ці ковбаси та інші продукти перед копченням не піддаються попередній термічній обробці. Холодне копчення відбувається при температурі 25-20 градусів, дозрівання такої ковбаси триває не менше 15-21 доби в залежності від виду виробу. Крім того, подбали технологи ФГ Світ м’яса/ТМ Закарпатські ковбаси і про ефектний зовнішній вигляд сирокопченостей.