50% прибутку йде на благодійний фонд Це Крафт для підтримки крафтовиків та митців
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 10:00–17:00

0

Мило косметичне Richka Лофантове, натуральне, ручної роботи, 80г

Артикул 13191-richka
В наявності
220 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Вага
Опис

Мило косметичне Лофантове, натуральне, ручної роботи, 80г від бренду натуральної екологічної косметики «RICHKA»

Склад: омилені олії оливкова, кокосова, пальмова, вода дистильована, цитрат натрію, лактат натрію, ефірна олія лофанту анісового.

До складу натурального мила входить цілий комплекс жирних кислот з унікальними властивостями. Мило добре піниться та має легкий аромат.

“Секретні” складові натурального мила:

Натуральне мило виготовлене холодним способом шляхом омилення (лужного гідролізу) рослинних олій лужним розчином. В результаті взаємодії олій з лужним розчином утворюються нові продукти: натрієві солі жирних кислот (власне, це і є мило) та гліцерин.

Перший і найважливіший продукт омилення – натрієві солі жирних кислот. Саме вони і відповідають за миючі властивості, піноутворення та консистенцію мила. Ці солі не проникають вглиб шкірного покриву. Вони чудово очищають. Зв’язуються з частинками бруду та змиваються разом із ними. Вони змінюють поверхневий натяг води. Допомагають їй затікати у ті місця, куди вона сама не могла. Відмити частинки бруду, що прилипли, стає легше. Тому солі жирних кислот відносяться до натуральних ПАР (поверхнево активних речовин).

Друга невід’ємна складова натурального мила – це гліцерин. Гліцерин виробляється у клітинах шкіри людини. Він споріднений нам і необхідний. Молекула гліцерину легко долає шкірний бар’єр і швидко проникає у глибокі шари шкіри, утримуючи вологу у ній. Саме завдяки вмістуу гліцерину натуральне мило з нуля не пересушує шкіру і, навіть надає милу зволожуючих властивостей. Наше мило містить близько 5% гліцерину.

Крім солей жирних кислот і гліцерину наше мило містить 5% пережиру(Super Fat). Це олії, яких було взято понад норму, тобто надлишок олії відносно необхідного для нейтралізації лугу. Пережир у милі чудово працює у тандемі з гліцерином і пом’якшує вплив мила на шкіру.

Процес омилення при виготовленні натурального мила холодним способом (без додаткового нагрівання мильної маси) триває 1 – 1,5 доби. Після цього милу потрібно “дозріти”. Йому потрібен час для того, щоб остаточно просохнути, набути остаточну щільність і твердість. Інакше воно швидко змилиться і може бути дуже м’яким після кількох застосувань. Дозрівання йде швидше при “гарячому” способі (при додатковому нагріванні мильної маси до 85 -100°С) і займає лише кілька днів. Мило зварене “холодним” способом визріває близько 20 – 25 днів в залежності від складу олій.

ВИБІР НАТУРАЛЬНОГО МИЛА – це не тільки розуміння його безпечності і користі, а й позитивні емоції і естетична насолода від його зовнішнього вигляду, аромату, оксамитової піни… Одним словом, SPA-процедури з натуральним милом – це суцільне задоволення. Для того щоб ароматний брусочок Вашого улюбленого натурального мила радував Вас якомога довше, варто дотримуватись кількох простих ПРАВИЛ його ЗБЕРІГАННЯ.

Суха мильниця! Мильниця, в якій знаходиться Ваше мило повинна мати ребристу поверхню і отвори для стікання води. Завдяки такій конструкції натуральне мило буде швидко просихати після кожного застосування і прослужить набагато довше, а також, збереже свій аромат.

Пергамент або крафтовий папір! Якщо Ви плануєте почати користуватися Вашим милом не відразу загорніть його у пергамент або папір. В такому пакуванні Ваше милко може зберігатися до кількох років без втрати своїх корисних властивостей. А деякі види мила з часом стають навіть кращими і кориснішими. Також, можно покласти мило у картонну коробку. Дехто вважає, що для збереження аромату краще зберігати натуральне мило у харчовій або термо- плівці чи в поліетиленовому пакеті, але це скоріше призведе до протилежного ефекту. Натуральне мило повинно “дихати”, а поліетиленова плівка перешкоджає випаровуванню зайвої вологи, внаслідок чого олії, що містяться в милі окислюються, втрачають свої корисні властивості і набувають неприємно-гіркого аромату.

Мило і світло! Зберігати натуральне мило краще за все у прохолодному темному місці. Наприклад, на поличці закритоє шафи. Прямі сонячні промені і надмірно висока температура повітря (вище 25°С) провокують окислення рослинних олій у складі мила, воно втрачає свої властивості і набуває неприємного запаху.

Температурний режим! Оптимальна температура для зберігання натурального мила 15-22°С. При зберіганні мила у високих температурах, в залежності від олій, що входять до складу, воно може окислюватись, або внаслідок надмірної втрати вологи – кришиться. Якщо зберігати мило при температурі нижче 0°С то після розморожування воно почне кришитися."

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Характеристики
Бренд Richka
Територія Центр України
Країна-виробник Україна
Вага 80 г
Вид Мило
Інформація про електронні товари

Купити електронні книги в нашому магазині дуже просто:

1. Покупець вибирає одну чи декілька електронних книг.
2. Заповнює спрощену форму оформлення замовлення.
3. Оплачує замовлення онлайн.

Після завершення оплати, Покупець заходить в свій особистий кабінет на сайті, відкриває сплачене Замовлення в списку, і в інформації про замовлення Покупець побачить усі придбані книги з назвами та форматами, і зможе завантажити придбані книги на свій пристрій.

Примітка. Електронні книги купуються окремим від інших товарів замовленням з оплатою онлайн.
 

Новою поштою у відділення по Україні — згідно тарифів перевізника.

Кур'єрська доставка Новою поштою за адресою — згідно тарифів перевізника.

Укрпошта до відділення та Експрес — згідно тарифів перевізника.

Самовивіз: Україна, м. Умань, вул. Шевченко 23

Більше інформації про доставку

  • Післяплата готівкою чи карткою при отриманні у відділенні Нової пошти
  • Післяплата карткою при самовивозі
  • Онлайн оплата карткою Visa, MasterCard на сайті через систему LiqPay, Monobank

Докладніше про доставку

Гарантія від виробника від 2 до 12 місяців.

Вгору