Кількість
|
Вартість
|
||
|
Напій Комбуча CHI "Квіти" Непастеризований напій натуральної ферментації, 450 мл від українського підприємства з виготовлення смачних та корисних продуктів ТМ «ЕКОЛІЯ».
Комбуча — один із найпопулярніших напоїв сьогодення
Комбуча, або чайний гриб — це напій, який виготовляється шляхом ферментації за участю симбіотичних бактерій і грибів (SCOBY). Доволі складний процес ферментації дозволяє бактеріям виробляти корисніші ферменти (глюконова, глюкуронова кислоти). Напій відрізняється приємним винним смаком і легкою кислинкою.
Комбуча має безліч корисних властивостей для організму. Вона сприяє покращенню травлення, нормалізує його роботу, стимулює імунну систему та підтримує здоров’я шкіри. Крім того, комбуча містить більшу кількість антиоксидантів, ніж звичайний чай.
Напій виготовляється тільки на основі зеленого чаю найвищої якості. Його неповторний смак гармонійно розкриває поєднання різних трав, сухофруктів, квітів, прянощів. Усі продукти пройшли відповідну сертифікацію, що гарантує високу якість і натуральність продукції., не містить штучних добавок і консервантів, тому є безпечною для споживання.
Склад комбучі
Напій виготовляється з таких інгредієнтів:
Чай. Високоякісний зелений напій є основою для ферментації.
Цукор. Для процесу ферментації необхідна глюкоза та фруктоза. Зазвичай використовують білий цукор, але можуть додавати й інші різновиди.
Чайний гриб (SCOBY). Це симбіотична культура бактерій і дріжджів, яка використовується для ферментації.
Вода. Для приготування комбучі використовується фільтрована або джерельна вода.
Фрукти, трави, квіти та прянощі. Для приготування різних видів напою використовуються різні інгредієнти для смаку. Це може бути також суміш фруктів манго, абрикосів, яблука, інжиру, фініків, ананаса та груші.
Топ 5 переваг:
Освіжаючий і смачний – задовольнить вашу спрагу влітку.
Натуральні інгредієнти – без штучних домішок та добавок.
Багатий на пробіотики – сприяє здоров’ю шлунково-кишкової системи та імунітету.
Природна енергія – допомагає підтримувати жвавість та енергію.
Висока питома вага – освіжаючий напій з низькою калорійністю.
Нехай ваше літо буде освіжаючим та здоровим з Комбуча – натуральним напоєм, який задовольняє спрагу та надає багато переваг для вашого організму. Зверніть увагу, що перед споживанням нових продуктів рекомендується проконсультуватися з лікарем або дієтологом.
Унікальний продукт природної ферментації дозволяє використовувати тільки натуральні складові. Містить велику кількість натуральних ферментів, що дозволяють активізувати обмін речовин та покращити травлення.
У процесі ферментації можливе утворення невеликого відсотка алкоголю, який швидко руйнується в організмі під дією активних ферментів. Можливий невеликий натуральний осад.