Кількість
|
Вартість
|
||
|
Олія Виноградної кісточки 200 мл від українського підприємства з виготовлення смачних та корисних продуктів ТМ «ЕКОЛІЯ».
Відразу слід сказати, що олія виноградних кісточок цілком по праву вважається еліксиром молодості. Його популярність тягнеться ще з часів Стародавньої Греції і сьогодні цей засіб активно використовується у косметології. Де замовити олію виноградних кісточок і як вибрати саме натуральний продукт, ми розповімо у цій статті.
ТОП 7 переваг олії виноградної кісточки
Антиоксиданти: Виноградна кісточка містить безліч антиоксидантів, які захищають клітини від ушкоджень та запобігають розвитку хронічних захворювань.
Зволоження шкіри: Олія виноградної кісточки є відмінним засобом для зволоження шкіри. Вона швидко вбирається, не залишає жирних слідів і не забиває пори.
Боротьба з акне: Олія виноградної кісточки містить лінолеву кислоту, яка допомагає боротися з акне та запобігає появі нових прищів.
Захист від сонця: Виноградна кісточка містить багато фітостеролів, які допомагають захистити шкіру від ультрафіолетових променів.
Зменшення появи зморшок: Олія виноградної кісточки містить вітамін Е, який допомагає зменшити появу зморшок та підтримує здоров'я шкіри.
Поліпшення кровообігу: Виноградна кісточка містить рутин, що допомагає покращити кровообіг та знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань.
Здорове волосся: Олія виноградної кісточки містить вітамін С і антиоксиданти, які допомагають зміцнити волосся, підвищити його еластичність і боротися з ламкістю. Вона також допомагає зволожити та живити волосся, зменшуючи лусочки на шкірі голови.
Склад рослинної олії з виноградних кісточок. Унікальне поєднання кислот і вітамінів у цій олії допомагає при різних проблемах шкіри, тому воно таке популярне в косметології.
У складі органічної олії кісточки винограду є такі компоненти
Ненасичені жирні кислоти, такі як лінолева, олеїнова, стеаринова, пальмітинова та ін;
Вітаміни А, С та Е;
Феноли дубильних речовин та стероїдів.
Регулярне використання засобу стимулює вироблення колагену та еластину, це, у свою чергу, покращує пружність шкіри та розгладжує дрібні зморшки.
Натуральна олія, яку видобувають методом холодного віджиму, обійдеться дорожче за продукт, який виробляється іншим шляхом. Вся справа в тому, що з 10 кілограмів сировини виходить приблизно 1 літр олії, тому ціна продукту можна порівняти з витратами. Саме холодний віджимання дозволяє зберегти більшу частину корисних компонентів, які принесуть організму найбільшу користь. На підприємстві Еколія німецьке віджимувальне обладнання оснащене системою охолодження та не дозволяє нагріватися сировині навіть до 40°C. Без системи охолодження від тертя та тиску сировина та олія нагрівається понад 70°C, що згубно впливає на мікроелементи, що містяться.
Декілька нюансів підбору якісного засобу:
Упаковка. Добросовісний виробник упаковуватиме свій продукт відповідно до правил зберігання, а саме у скляну темну тару.
Термін придатності. Натуральний продукт може зберігатись у герметично закритій пляшці не більше 12 місяців.
Колір та запах. Олія має легкий аромат горіха, колір жовтий чи зелений.
Опад. Як правило, олія відстоюється та очищається від осаду.
Як зберігати та використовувати масло виноградних кісточок
Олія виноградних кісточок відносяться до продуктів, що не швидко псуються. Його термін придатності для відкриття упаковки становить 1 рік. А після розтину краще використовувати його протягом максимум 3 місяців. Зберігати масло рекомендують у прохолодному місці (можна у холодильнику), куди не потрапляє сонячне світло. Світло та кисень є головними руйнівниками корисних речовин у маслі.
Крім профілактичних методів та кулінарії, натуральну олію з виноградних кісточок використовують у косметології, для зволоження та харчування шкіри. Для сухого та ламкого волосся корисно робити маски з її додаванням. Також продукт ефективний у боротьбі з целюлітом та допомагає шкірі швидше відновлюється після пошкоджень.
Натуральна виноградна олія в кулінарії та під час лікування Цей вид олії не такий популярний у кулінарії, як вершкове або оливкове. Його використовують ті господині, котрі знають корисні властивості. Ніжний виноградний присмак не псує смаку страви, а його запах практично нейтральний.
На основі натуральної олії виноградних кісточок готують найсмачніший майонез та інші заправки. Завдяки цьому інгредієнту страва виходить менш калорійною і насичується корисними речовинами. Олію додають в маринади, заправляють салати та кашу. А ось жарити на ньому не варто, адже при нагріванні воно втрачає всі свої цінні властивості.
Олія виноградної кісточки має безліч способів застосування. Ось кілька із них:
Для зволоження шкіри: Додайте 2-3 г олії виноградної кісточки до звичайного крему або лосьйону для тіла і нанесіть на шкіру. Це допоможе зберегти вологу в шкірі та запобігти її висушуванню.
Для боротьби з акне: Додайте 1-2 г масла виноградної кісточки до вашого звичайного очищувача для обличчя або тоніка. Це допоможе зменшити запалення та запобігти появі нових прищів.
Для покращення волосся: Додайте 5-10 г олії виноградної кісточки до вашого звичайного шампуню або кондиціонера для волосся. Це допоможе зберегти вологу у волоссі та запобігти її висушуванню, а також зміцнити та підвищити еластичність волосся.
Для масажу: Додайте 5-10 г олії виноградної кісточки до масажу і використовуйте для масажу тіла. Це допоможе зняти напругу м'язів, збільшити кровообіг та зменшити біль у м'язах.
Для кулінарії: Олія виноградної кісточки має високу точку диму, тому вона ідеально підходить для смаження та приготування на вогні. Додайте 10-15 г олії виноградної кісточки до вашого рецепту і готуйте їжу за звичайним способом.
Під час простудних захворювань масло рекомендують пити як профілактику по чайній або столовій ложці натще за 20-30 хвилин до їди. Таким чином, у людини покращується імунітет, який у свою чергу є головним у якнайшвидшому одужанні.
Цінне та поживне масло виробляється на підприємстві Еколія тільки зі свіжої (останнього врожаю) добірної сировини, яка вирощувалась та зберігалася у відповідних умовах. Після вичавки масло відстоюється близько 24 годин, потім продукт розливають у темні пляшки та відправляють на склад, потім на прилавки або безпосередньо покупцю.