Кількість
|
Вартість
|
||
|
Олія з насіння Гарбуза 200 мл від українського підприємства з виготовлення смачних та корисних продуктів ТМ «ЕКОЛІЯ».
Олія гарбузового насіння містить безліч корисних компонентів, які благотворно впливають на всі системи організму людини. Дієтологи часто рекомендують купити олію насіння гарбуза для усунення зайвої ваги тіла, нормалізації роботи шлунка і навіть від систематичної печії.
Цінні складові олії з насіння гарбуза:??
Полінасичені жирні кислоти;
Вітаміни А, E, P і F;
Стерини, пектини та ефірні олії;
Каротиноїди, тригліцериди, токофероли та фосфоліпіди.
Найкориснішим є олія холодного віджиму. При температурі процесу вичавки не перевищує 40°C воно зберігає максимальну частину всіх цінних компонентів, що містяться в насінні. Такий метод обробки дозволяє отримати менше продукту, але з максимально насиченим вітамінами і мінералами складом. Відповідно, для такого продукту застосовується поняття RAW, тобто сирої. Олія гарбузового насіння від виробника Еколія підходить не тільки вегетаріанцям та веганам, а й сироїдам.
Для чого використовують гарбузову олію! Цінні властивості насіння гарбуза відомі з давніх часів і донині використовують для лікування різних хвороб у традиційній медицині. У ході багаторазових досліджень та спостережень лікарі підтвердили позитивний вплив гарбузової олії на організм.
ТОП 7 переваг олії з насіння гарбуза
Очищає стінки судин від відкладень холестерину, покращує роботу серцево-судинної системи. Корисно приймати для нормалізації артеріального тиску.
Вживати гарбузову олію в чистому вигляді щодня для профілактики простатиту та аденоми.
Масло можна наносити як загоювальний засіб, воно знімає запалення і допомагає шкірі швидше відновлюється.
Покращує склад жовчі та нормалізує її вироблення.
Для зниження ваги корисно приймати продукт натощак. Він пригнічує почуття голоду та прискорює обмін речовин.
Допомагає позбутися алергічного типу нежиті. Знімає набряк та позбавляє дискомфортних відчуттів у носі.
Натуральна гарбузова олія допомагає у відновленні зору дорослим та дітям.
Природно, є й протипоказання до застосування. Якщо у вас алергія на гарбуз або компоненти, що містяться в Насіннях, то краще не експериментувати з олією з насіння цього плоду. Також не рекомендують його приймати, якщо є каміння у жовчному міхурі.
Чому варто віддати перевагу олії з насіння гарбуза від ЕколіюПід торговою маркою «Еколія» випускається тільки нерафінована олія холодного віджиму. На підприємстві дотримуються європейські технологічні та санітарні норми, використовується німецьке обладнання та найсвіжіша сировина останнього врожаю. Не віджинаємо олію наперед, щоб вона не застоювалася на складі і завжди була свіжою. Віджимання відбувається щотижня.
Оскільки в нашій країні гарбуз вирощують багато фермерів, ціна гарбузової олії доступна кожному. Все ж таки метод холодного віджиму вимагає більше насіння, ніж метод віджиму нагрітого або підсмаженого насіння.
Застосування та профілактика при застосуванні олія з насіння гарбуза
Олія гарбуза використовується в народній медицині для позбавлення багатьох проблем і недуг. Дієтологи призначають цей корисний продукт як профілактика та лікування хвороб органів ШКТ по столовій ложці до сніданку. Корисно пити олію при запорах та тріщинах прямої кишки.
Також продукт є натуральним аналогом глистогінних засобів. З цією метою його варто вживати тричі на день перед їдою. Також ефективні клізми з цією олією.
Є відмінним профілактичним засобом від атеросклерозу. Необхідно приймати щодня протягом місяця, таких курсів, мабуть, не більше двох на рік. Допомагає засіб і при різних проблемах шкіри, таких як псоріаз, діатез, грибкові інфекції, укуси комах та опіки. Крім нанесення на уражену ділянку, можна вживати олію всередину.
Як вибрати та зрозуміти, що гарбузова олія нерафінована
Вибираючи якісне гарбузове масло, важливо знати його основні характеристики. Нерафінований продукт має солодкуватий горіховий запах, середньої густоти консистенцію та насичене жовте забарвлення, іноді із зеленим відтінком.
Зберігати гарбузову олію після покупки необхідно в герметично закритій пляшці, в прохолодному місці, найкраще в холодильнику. Олія погано переносить тепло і світло, тому слідкуйте, щоб на нього не потрапляли прямі сонячні промені, і воно не нагрівалося. Звичайно, смажити на ньому або додавати в гарячі страви не варто, так воно втратить всі свої корисні властивості.
Застосування в кулінарії олії гарбузового насіння! Заправляють олією гарбуза страви європейської кухні. Приємний солодкий смак чудово доповнює салати зі свіжих овочів. Маринади з ним зроблять м’ясні страви ніжними та пікантними. Соуси та заправки стануть нестандартним доповненням до домашніх рецептів.
Способи застосування олії з насіння гарбуза:
Додавання до салатів: Додайте 1-2 столові ложки олії з насіння гарбуза до свіжого салату, щоб підвищити смак та наситити корисними речовинами.
Смаження на сковороді: Використовуйте олію з насіння гарбуза для смаження на сковороді. Це додасть глибинного смаку вашим стравам.
Приготування соусів: Олія з насіння гарбуза може бути використана для приготування соусів для пасти та інших страв. Змішайте її з іншими інгредієнтами, щоб створити смачний соус.
Додавання до смузів та коктейлів: Додайте 1-2 столові ложки олії з насіння гарбуза до свого улюбленого смузі або коктейлю, щоб збільшити його харчову цінність.
Приготування запіканок: Використовуйте олію з насіння гарбуза для приготування запіканок. Додайте кілька крапель олії на поверхню запіканки перед запіканням, щоб зробити її більш смачною та хрусткою.
Додати гарбузову олію можна в морквяний фреш або кашу. Перед приготуванням важливо знати, що його аромат може перебити запах інших інгредієнтів. Краще спочатку додавати у невеликій кількості.
Можна купити гарбузову олію і додати її в солодощі або випічку, солодкі салати й цукерки наповняться новим смаком і ароматом. Так що якщо вирішили внести новизну у свої страви та приготувати щось смачне та корисне для себе та родини, робіть замовлення на сайті, а ми, своєю чергою, гарантуємо свіжий та натуральний продукт.