Кількість
|
Вартість
|
||
|
Олія з насіння Рижію 200 мл від українського підприємства з виготовлення смачних та корисних продуктів ТМ «ЕКОЛІЯ».
Рижієва олія холодного віджиму – сьогодні це джерело омега кислот та смачний інгредієнт до салатів!
ТОП 5 КОРИСТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РИЖІЄВОЇ ОЛІЇ
Рижієва олія для сердця та сосудистої системи, вона містить в своєму складі стерин, який зменшує рівень шкідливого холестерину та комплексне поєднання з високим вмістом омега кислот, які оздоровлюють всі клітини організму на дослідах показали позитивні зміни при регулярном використанні рижієвої олії.
Рижієва олія для шкіри та волосся втирається в шкіру голови, також є базою для масажу всього тіла. Чудово поліпшує та оновлює шкіру, зміцнює волосся та живить його коріння
Рижієва олія для мозка, при регулярному вживанні, забезпечує необхідньою кількістю всіх омега 3 кислот таких як ДГК, ЕПК та АЛК. Це відновлює Нервову систему, покращує пам’ять та запобігає запалювальним процесам.
Зберігає природню молодість та сповільнює процеси старіння. Рижієва олія для схуднення, тому що вона тонізує та укріплює м’язову тканину, а також виводить токсини та холестирин, що сприяє схудненню.
Зміцнює імунітет завдяки широкому спектору вітамінів, що впливає на всю імунну систему.
СКЛАД ОМЕГА КИСЛОТ РИЖІЄВОЇ ОЛІЇ
α-ліноленова, тобто омега-3 – 35-39%, за деякими даними до 57%
лінолева, тобто омега-6 – 14-22%
олеїнова, тобто омега-9 – 12-20%
ейкозенова – 12,5-16%
гондоїнова – 12,5%
пальмітинова – 5-7%
ерукова – 2-4%
стеаринова – 2-2,5%
ейкозадієнова – 1-2%
ейкозатрієнова – 1-2%
арахінова – 1%
трансвакценова, тобто омега-7 – 0,7-0,8%
пальмітолеїнова, ще один різновид омега-7 – 0,09%
ВІТАМІННИЙ СКЛАД РИЖІЄВОЇ ОЛІЇ
Вітамін Е – 120 мг
Вітамін А, ретинол – 2000 мкг
Гамма-токоферол – 756 мг
Альфа-токоферол – 30 мг
Дельта-токоферол – 21 мг
Соланохромен – 16 мг
Також у незначній кількості містить: антиоксиданти, хлорофіл, мінерали (кальцій, калій, магній, фосфор), вітаміни (F, K, D), амінокислоти, фосфоліпіди, фітостероли.
Способи застосування рижієвої олії:
Маринування м’яса: Додайте 1-2 столові ложки рижієвої олії до маринаду для м’яса, щоб зробити його м’якшим та смачнішим.
Приготування відварів: Додайте кілька крапель рижієвої олії до відвару зі спеціями, щоб збільшити його корисні властивості та насичити смаком.
Салатний соус: Змішайте рижієву олію з лимонним соком, медом та іншими спеціями, щоб створити смачний соус для салатів.
Приготування рису: Додайте кілька крапель рижієвої олії до води для приготування рису, щоб зробити його більш смачним та хрустким.
Ароматизація білого м’яса: Рижієва олія може бути використана для ароматизації білого м’яса, такого як курка або індичка, під час приготування на грилі або на плиті. Додайте кілька крапель олії на поверхню м’яса перед приготуванням.