Кількість
|
Вартість
|
||
|
Оцет «Оцет грушовий, натуральний», 500 мл від українського сімейного виробництва крафтових соусів з місцевих продуктів, що дарують потужну енергію рідної землі «Dom Elin».
Оцет із груш. Ферментований за домашнім традиційним рецептом, нефільтрований, не пастеризований, екологічно чистий, освітлений шляхом відстоювання.
Грушевий оцет ферментується природньо. Ми не прискорюємо цей процес.
Груші відносяться до йодовмісних фруктів, завдяки чому мають легку терпкість і позитивно впливають на роботу щитовидної залози. Багаті на бор-елемент, який оздоровчо впливає на нервову систему, біотин-вітамін краси рекомендується грушевий оцет при гіпертонії, депресивних станах, авітамінозі та хронічній втомлюваності. Вітаміни підвищують в організмі опірність інфекціям. Склянка теплої води з медом та ложкою грушевого оцту- це смачний напій та додаткова можливість уникнути захворювань у сезон холодів.
Оцет чудово підходить до всіх видів овочевих салатів- додайте до зелені і ваш салат заграє ароматами літа, в ньому маринують рибу та м’ясо- як кислота- він розм’якшує волокна та надає благородний присмак.
Наш оцет ферментується у повільному процесі, що надає йому солодкувато грушевий смак і тонкий аромат та максимально сприяє збереженню корисних речовин.
Ми вказуємо термін придатності 12 місяців, однак за умов збереження в скляній тарі, в яку ми і розливаємо, оцет не втрачає свої властивості до 5 років.
Склад: Груша+яблука(75\25), цукор. Готується методом ферментації, не фільтрований, не пастеризований, збережені всі корисні елементи.
Об'єм: 500 мл
Пакування: скляна ємність
Термін придатності: мінімально 2 роки міцно закупорений
Без штучних консервантів, барвників та загущувачів
Основа продукту - місцеві овочі, фрукти, трави, коріння, спеції, що зібрані в домогосподарствах Чернігівщини. Dom Elin не застосовує жодних штучних консервантів, барвників, підсилювачів смаку та згущувачів. Dom Elin широко застосовує продукти, які якляються природніми консервантами. Повністю екологічне пакування. Dom Elin розробляє нові або відтворює рецептури, за якими готували не одне століття.