Кількість
|
Вартість
|
||
|
Паста з насіння Кунжуту з медом 200 г від українського підприємства з виготовлення смачних та корисних продуктів ТМ «ЕКОЛІЯ».
Мед та кунжутна паста на сьогодня традиційний рецепт тахіні, вишуканий десерт з максимальною кількістю корисних речовин!!
ТОП 7 переваг кунжутної пасти:
Завдяки жирним кислотам Омега-3 й Омега-6, які необхідні для здоров’я серцево-судинної системи, знижує холестерин у крові. Сприяє профілактиці атеросклерозу та інших судинних патологій.
Тахіні містить мікро- та макроелементи, які змушують кістковий мозок виробляти лейкоцити, чим зміцнює імунітет. Регулярне вживання пасти в зимній період дозволить знизити ризик захворіти на ГРВІ й грип та прискорить, в разі хвороби, одужання.
Поліпшує потенцію завдяки цинку. Мінерал поліпшує вироблення тестостерону, покращує лібідо та підтримує еректильну функцію. Регулярне вживання кунжутної пасти дозволяє підтримувати зовнішню привабливість чоловіка.
Цинк впливає стан шкіри. Регулярне вживання продуктів, багатих на цинк, дозволить очистити шкіру і зробити її здоровішою. Та дозволинь позбутися акне та висипів.
Кунжутна паста має фітоестрогени, які допомагають нормалізувати гормональні відхилення, а також знижують основні симптоми клімаксу. Фітоестрогени захищають від злоякісних пухлин у яєчниках та молочних залозах.
У тахіні є речовини, що викликають синтез серотоніну, “гормону щастя”. Який викликає приплив сил, натхнення та відчуває щастя.
Кунжутна паста багата вітамінами групи B, які поліпшують функціонування нервової системи. Вона покращує кровообіг у головному мозку та кінцівках, покращує пам’ять та увагу, захищає нейроний.
Будьте обрежні, якщо кунжутну пасту неправильно вживати можуть бути наслідки:
Збільшення ваги.
Викликати алергію.
Може викликати болі в животі, нудоту та блювання, діарею, оскільки продукт містить багато насичених жирів. А людям із хронічними хворобами печінки, підшлункової залози та жовчного міхура вживання пасти протипоказане. .
Паста кунжутна разом з медом не оброблена температурою чи іншими речовинами; Максимально збережені корисні мікроелементи; Виробляємо у кількості, не затримується довго складі;
Термін зберігання: 6 місяців (закрита банка), у сухому, темному та прохолодному місці.
Особливості: Без цукру; Без солі; Вегетаріанське; Веганське; Сироїдний; Натуральне; З вітамінами; Без ГМО; Без пальмової олії; Без консервантів; Без стабілізаторів; Без ароматизаторів; Без барвників; Без підсилювачів смаку; Без домішок; Без глутамату; Без трансжирів.
Способи застосування:
Додайте 1-2 чайні ложки кунжутної пасти з медом до каші, йогурту, оладок або млинців, щоб додати смак та більше корисних речовин.
Використовуйте кунжутну пасту з медом як заправку до салатів. Змішайте пасту з оливковою олією та лимонним соком, щоб створити смачний дресинг.
Додайте кунжутну пасту з медом до соусів для м’яса або риби, щоб додати смак та аромат.
Використовуйте кунжутну пасту з медом як додаток до хліба або круасанів. Розподіліть пасту по кусочках хліба та насипте зверху кунжут.
Додайте кунжутну пасту з медом до морозива або йогурту, щоб додати смак та більше корисних речовин.
Приблизна вага 1 чайної ложки кунжутної пасти з медом складає 15 грамів. Таким чином, 1-2 чайні ложки містять 15-30 грамів кунжутної пасти з медом.