Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пластівці Кунжутні 100 г від українського підприємства з виготовлення смачних та корисних продуктів ТМ «ЕКОЛІЯ».
Пластівці з насіння білого кунжуту, Ecoliya (ТМ Еколія) - продукт харчування, який вкрай необхідний підтримки нормальної роботи мікрофлори товстого кишечника:
◦ має антибактеріальний ефект,
◦ пригнічує розвиток хвороботворних мікроорганізмів,
◦ активує локальний імунітет,
◦ підтримує іонний обмін
Вживання:
Замініть звичні всім смажені чіпси на повністю натуральний продукт із насіння білого кунжуту. Весело проводьте час за улюбленим заняттям та вживайте натуральні продукти. Так Ви підвищуєте свій настрій і одночасно дбаєте про своє здоров'я.
- можна вживати сирими, запиваючи достатньою кількістю води, соку, напоїв.
- можна залити гарячою водою на 20 хвилин і додавати зелені салати, робити яєчню, подавати з томатним соусом.
Склад:
Пресовані після віджиму олії кунжутні чіпси (пластинки), із збереженням елементів кунжутної олії. Головна складова - харчові волокна кунжутного насіння.
Взаємодія з мікрофлорою кишечника:
Активно взаємодіючи із кишковою мікрофлорою, харчові волокна стимулюють її роботу.
Підвищення в раціоні клітковини призводить до пропорційного зростання мікрофлори, яка впливає на весь організм, а саме:
- Забезпечує організм теплом
– стимулює кишкову перистальтику
- Стимулює регенерацію тканин
- Підвищує стійкість клітин епітелію до канцерогенів.
– пригнічує вірусну активність
– бере участь у метаболізмі білків, стероїдів, жирних кислот
– бере участь у синтезі вітамінів групи В
– бере участь у іонному обміні
– бере участь у роботі імунної системи
Загальна діяльність клітковини:
Клітковина не всмоктується з шлунково-кишкового тракту, а, проходячи по кишечнику, утримує вологу, виявляє адсорбуючі властивості, а також взаємодіє з бактеріями товстого кишечника.
Здатність харчових волокон вбирати вологу (набухання), утримувати її і таким чином виводити з організму стимулює кишковий транзит і знімає напругу зі стінок ШКТ.
Клітковина у шлунку:
У шлунку - харчові волокна уповільнюють процес евакуації перетравленої їжі, що сприяє більш повному та тривалому почуттю насичення. Цей ефект може допомогти у зниженні вживання висококалорійної їжі та коригувати надмірну масу у бік її зменшення.
Харчові волокна стабілізують активність шлункового соку та можуть регулювати рівень pH
Також клітковина може покращувати поглинання жовчних кислот, перешкоджаючи руху жовчі у неприродному напрямку – викид у шлунок.
Обмеження:
Продуктом розпаду харчових волокон є водень, іноді метан. Тому утворення газів у кишечнику – обмежуючий фактор споживання клітковини.
При перевищенні рекомендованих дозувань харчових волокон рекомендується прийом вітамінних комплексів, оскільки уповільнюється засвоєння білків, вуглеводів та жирів.