Кількість
|
Вартість
|
||
|
Передати смак справжньої Італії допоможе м’ясний делікатес з яловичини – «Брезаола».
Термін «bresaola» походить від латинського «brasaula», що означає «солене, смажене м'ясо», тому що початкові етапи сушіння проходили у приміщеннях, нагрітих за допомогою вогню.
Склад
яловичина вищого ґатунку, сіль, цукор, часник, чорний перець, мускатний горіх, базилік, лавровий лист, духмяний перець, гвоздика.
Рекомендації до споживання в’яленого м’яса
Якщо ви думаєте, що яловичина – це переважно щільне та доволі жорстке м’ясо, то ви просто ще не куштували «Брезаолу» виробництва Only meat craft.
Під час в’ялення м’ясо втрачає зайву вологу, стає пружним і ніжним одночасно. А натуральні спеції та маринування у червоному вині додають неповторного аромату та смаку.
Італійські господині застосовують «Брезаолу» як компонент багатьох страв: бутербродів, карпачо, піци.
Чудово гармоніює з руколою, помідорами, грушею, інжиром та сиром пармезан.
Як і кожен делікатес, яловичу шинку потрібно правильно дегустувати: товщина скибочок має бути не більше 0,8 мм. Т
ак найкраще можна оцінити м'якість і аромат м’яса. подавати нарізку радимо злегка охолодженою або кімнатної температури.
Смакувати її самостійно, або збризнувши оливковою олією, лимонним соком або бальзамічним оцтом.
Вдалим напоєм для пари з «Брезаолою» стане ароматне біле вино, яке повністю розкриває всі пряні ноти.
Спробуйте в’ялені делікатеси з яловичини. Цей вид м’яса можна їсти, навіть якщо ви дотримуєтесь дієти або спортивного харчування.
Готуєтеся до святкового столу?
Здивуйте гостей оригінальним меню на святковому столі.
Салат з яловичою шинкою «Брезаола».
До руколи додати нарізану невеликими шматочками шинку «Брезаола», помідори чері та сир пармезан. Заправити оливковою олією та бальзамічним оцтом. Посолити до смаку.
Щоб краще оцінити м’якість та аромат, наріжте делікатес на тонкі скибочки.
Компонує разом з білим вином, яке повністю розкриває всі ноти вишуканої шинки.
Технічні рекомендації «Брезаола»
Виготовлена з дотриманням усіх технологій та за стандартами ДСТУ 4427:2005 та ТУ У 10.1- 3062506315- 001:2021.
Харчова (поживна) цінність: білки 22,0 г; жири 40,0 г, вуглеводи 0,0 г;
Енергетична цінність (калорійність): 1874,4 kj (кДж)/448,0 kcal (ккал).
Термін придатності: при температурі від 0°С до 6°С у вакуумній упаковці: цілий батон – 120 діб, порційна нарізка – 60 діб.
В’ялені делікатеси «Only meat craft» ви можете придбати цілими батонами (380(±)25 г) або у нарізці (100 г).
Чому в’ялене м’ясо – делікатес, який не може коштувати дешево?
Причинами цього є термін приготування та втрата вологості м’яса до моменту готовності. Для готовності ковбасок потрібно місяць часу. Для шинок – понад 3 місяці, за цей період шинка втрачає до 50% вологості.
Не варто плутати в’ялені делікатеси з сушеним м’ясом, яке готується за 5-7 годин у спеціальних термокамерах і не включає процес ферментації м'яса.
Сушене м’ясо від в'яленого складно відрізнити, тому виробники часто користуються незнанням покупців і продають сушене м’ясо під виглядом в’ялених делікатесів. Однак на смак – різниця суттєво відрізняється.
Обирайте в’ялені ковбаси та шинки Only meat craft, щоб насолодитись якісним та натуральним продуктом.
Ціна вказана за шмат шинки вагою +- 330 г