Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сир "Бринза" від українського крафтового сімейного виробника «Тирсіник».
Всі вже чулисмо шо бриндзі це золото Карпат али де то золото відкопали ніхто ни кажи!
То є ми би вам повідати )
Всьо зачинаєсі з молочка від корівок шо пасутсі в горбичьках.
З него ми варим сир Будз йкій вітак вісушуїмо і млинком перитираїмо на Бриндзю.
Далі наші діди зберігали бриндзю в бербиницєх той мали через зиму шо їсти , а ми найшли форму слойка в йкій такіж зручно набити й дати вам вчутисі крішку гуцулами
Плотність набивані дає гарант того шо бринзі буди стояти й рік тий лиш набирати смаку аби вітак куріло спід носа.
Вага: 250 г
Пакування: скляна баночка 250 мл
Склад: Молоко Коров'яче, джерельна солона вода, сіль, телячий сичужний фермент.
Термін придатності: 12 місяців