Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аджика червона, приправа, 100 мл від українського виробника соусів та приправ ТМ «Запальничка»
🔥 🔥 🔥 🔥 🔥
ТМ «Запальничка» намагається зберегти автентичність рецепту виготовлення аджики, тому виготовляє її як і багато років тому, шляхом змішування у свіжому вигляді гострих червоних перців,часнику, пряних трав та солі.
Не піддається термічній обробці.
Не містить томатів та солодкого перцю.
Вживається з м’ясними стравами.
Додавання у невеликій кількості до перших та других страв (борщу, супу харчо, плову та ін.) зроблять їх смак більш ароматним та пікантним.
За потребою швидко можна зробити соус сацебеллі, додавши у томатну пасту аджику. Гострота соусу буде залежати від кількості аджики.
У помірній кількості може служити маринадом до шашлику.
Склад: перець червоний гострий (до 20000 одиниць за шкалою Сковіла), часник, зелень (петрушки, базиліку, кінзи, кріпу, чаберу), сіль, хмелі-сунелі, коріандр.
Смак: Гостро-солоний з насиченим ароматом пряних трав та часнику
Пакування: Скло
Об'єм: 100 мл мінус 3%
Термін зберігання: 1 рік