Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-терте 100 г від українського підприємства з виготовлення смачних та корисних продуктів ТМ «ЕКОЛІЯ».
Какао натертий – один з головних продуктів кондитерської промисловості та головний інгредієнт наших улюблених шоколадних цукерок. Він також використовується в домашній кулінарії для приготування десертів та солодощів.
Що таке натерте какао? Це стартова сировина для виготовлення шоколадної деревини та олії з фруктів шоколаду. У виробництві цілі какао-боби спочатку смажаться, а потім перетираються на спеціальних кам’яних жорновах принаймні 48 годин. Результат – 100% натуральний гіркий шоколад з дуже яскравим насиченим смаком.
Сировина, яка не перейшла до виробництва порошку, ретельно очищується від сторонніх речовин (якість кінцевого результату безпосередньо залежить від цього). Після очистки вони відправляються на кондитерські промислові підприємства, а решта зтискається, утворюючи блоки гіркого шоколаду без додаткових домішок. Для виготовлення молочного або білого додаються відповідні інгредієнти відповідно до рецепта.
Через мінімальну обробку у виробництві цього продукту більшість корисних речовин зберігаються в ньому, тому це дуже сприятливо впливає на ваше здоров’я.
ТОП корисних властивостей тертих какао-бобів:
Покращують активність мозку, забезпечують нормальне життя великих кровоносних судин, капілярів, підвищують гемоглобін, зменшують стагнацію лімфи, знімають надмірний набряк.
Підіймають настрій, знімають втому, дратівливість, видаляють апатичні або депресивні прояви.
Вони мають незначний анестетичний ефект, знімають головні болі судинної природи.
Відновлюють нормальний метаболізм, сприяють вилученню «поганого» холестерину, а також розчиняють родовища токсинів покращують травлення.
Підтримують здоров’я опорно-рухової системи, ріст кісткової тканини, знижують ризик виникнення артриту.Підвищують імунітет для конфронтації з вірусними або навіть аутоімунними захворюваннями.
Окрім корисних властивостей, є й протипоказання:
Деякі речовини в складі можуть спровокувати алергію;
Пурини сприяють утворенню великої кількості солей, що призводить до проблем із суглобами;
З обережністю рекомендується використовувати діабетики, люди з порушеннями центральної нервової системи;
Дуже обережно невелику дозу слід давати дітям до трьох років, а також вагітними жінками.
Рекомендації щодо способів застосування тертих какао-бобів
Для тортів, печива або пирогів рекомендується використовувати 1-2 столові ложки тертих какао-бобів на 1 склянку борошна.
Для посипання поверх морозива або йогурту рекомендується використовувати 1-2 чайні ложки тертих какао-бобів на порцію.
Для гарячого шоколаду рекомендується використовувати 1-2 чайні ложки тертих какао-бобів на склянку молока або води.
Для кави рекомендується використовувати 1 чайну ложку тертих какао-бобів на порцію.
Для посипання поверх кавової піни або ванільного льоду рекомендується використовувати 1/2 – 1 чайну ложку тертих какао-бобів на порцію.
Для смузі рекомендується використовувати 1-2 чайні ложки тертих какао-бобів на порцію.
Для вівсяної каші або граноли рекомендується використовувати 1-2 столові ложки тертих какао-бобів на порцію.
Для соусу для м’яса або риби рекомендується використовувати 1-2 чайні ложки тертих какао-бобів на порцію.
Пам’ятайте, що ці рекомендації не є жорсткими правилами, і ви можете змінювати кількість тертих какао-бобів у своїх рецептах за смаком.