Кількість
|
Вартість
|
||
|
Паста з горіхів Кеш'ю 200 г від українського підприємства з виготовлення смачних та корисних продуктів ТМ «ЕКОЛІЯ».
Паста з горіхів кеш’ю використовують для приготування оригінальних десертів, соусів та кремів.
Користь ТОП 9 пасти із кеш’ю
Насичує кров гемоглобіном та покращує властивості крові, завдяки тому що містить залізо, цинк та магній
Клітчатка в пасті кеш’ю– стимулює травлення, очищує організм від токсинів.
Зміцнює імунітет, насищає організм вітаміном С та омега кислотами.
Зменшує запалювальні процеси під час таких хворобах, як пневмонія та бронхіт.
Унікальний набор вітамінів та мікроелементів, дозволяє запобігти розвитку астми.
Магній, омега кислоти зміцнюють нервову систему.
Сприяє схудненню, оскільки прискорює метаболізм.
Урбеч із кеш’ю є гарним профілактичним засобом для запобігання розвитку захворювань кісток, суглобів.
Паста кеш’ю під час регулярного вживання захищає від утворення злоякісних пухлин. Горіхи кеш’ю мають протизапальну, антисептичну дію.
Не рекомендується паста з кеш’ю тим в кого є хвороби печінки, гострий панкреатит, ожиріння, алергія на горіхи та дітям віком до 3-ох років.
Паста кеш’ю містить:
Вітаміни: В1 – 0,4 мг, В2 – 0,06 мг, В5 – 0,8 мг, В6 – 0,08 мг, В9 – 25 мкг, С – 0,5 мг, Е – 0,9 мг, До – 34,1 мг, РР – 1,06 мг.
Мінерали: калій – 660 мг, кальцій – 37 мг, натрій – 12 мг, магній – 1,6 мг, сірка – 6,9 мг, фосфор – 536 мг, залізо -6,7 мг, мідь – 2195 мкг, марганець – 1,6 мг, цинк – 5,8 мг, селен – 19,9 мкг.
Біоактивні речовини: лютеїн-зеаксантін, бета-токоферолу, гамма-токоферол, дельта-токоферол, Омега-3,6 жирні кислоти.
Паста із горіхів кеш’ю не оброблена температурою чи іншими речовинами; Максимально збережені корисні мікроелементи; Виробляємо у кількості, не затримується довго складі.
Термін зберігання: 6 місяців (закрита банка), у сухому, темному та прохолодному місці.
Особливості: Без цукру; Без солі; Вегетаріанське; Веганське; Сироїдний; Натуральне; З вітамінами; Без ГМО; Без пальмової олії; Без консервантів; Без стабілізаторів; Без ароматизаторів; Без барвників; Без підсилювачів смаку; Без домішок; Без глутамату; Без трансжирів.
Способи застосування пасти із горіхів кеш’ю:
Додавання до сніданку: Пасти з кешью можна додавати до різних сніданків, таких як овсяна каша, йогурт, фрукти або тост. Додайте 1-2 ложки пасти з кешью до вашого улюбленого сніданку, щоб додати білок, здорові жири та фібри.
Випічка: Пасти з кешью можна додавати до різних випічки, такої як мафіни, кекси або печиво. Додайте 1-2 столові ложки пасти з кешью до тіста або тістечок, щоб додати більше смаку та поживної цінності.
Соуси та дресинги: Пасти з кешью можна використовувати для приготування різних соусів та дресингів. Додайте 1-2 столові ложки пасти з кешью до соусів для салатів, супів або м’ясних страв, щоб додати більше смаку та текстури.
Смузі: Пасти з кешью можна додавати до різних смузі, щоб додати більше білка та здорових жирів. Додайте 1-2 столові ложки пасти з кешью до вашого улюбленого смузі, щоб додати більше смаку та поживної цінності.
Заміна масла або маргарину: Пасти з кешью можна використовувати для заміни масла або маргарину в різних рецептах. Додайте 1-2 столові ложки пасти з кешью до тіста для печива або кексів, щоб замінити масло або маргарин та додати більше поживної цінності.