50% прибутку йде на благодійний фонд Це Крафт для підтримки крафтовиків та митців
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Пт: 10:00–17:00

0

Бренд Дубровицький Мацик

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Мацик “Дубровицький” – витвір кулінарного мистецтва від українського виробника «Дубровицький Мацик», що удосконалювався з часом і плином поколінь, втілює сімейні традиції виготовлення відбірного м’яса із додаванням відомих, простих, натуральних спецій.
Найоригінальнішим і найвитонченішим консервації (саме зберігання) м’яса є процес в’ялення: шматками відібраної свинини щедро обробленими сіллю, перцем, лавровим листом та іншими духмяними прянощами дуже тісно набивали шлуночок з тієї ж тварини. Потім ретельно зашивали, аби всередину не потрапляло повітря, поміщали у спеціальну торбину з лляної тканини і вішали на горищі й не заглядали щонайменше кілька місяців. За такий період м’ясо повністю зневоднювалось, насичувалось спеціями, не втрачаючи власних якостей (поживних речовин, калорійності, смаку, тощо). Утворювався такий собі натуральний м’ясний концентрат, який у готовому вигляді був не лише смачний, а й дуже ситний. 
Пропонуємо Вам насолодитись кулінарними дивами «Дубровицького Мацика»!

Куштуйте аби мати вдосталь позитивних емоцій і сил щоб вести активний спосіб життя, подорожувати і насолоджуватися красою всього світу.

Розгорнути
Вгору